Το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους εσείς επιθυμείτε και με απόλυτη ασφάλεια.
Οι επιλογές που σας προσφέρονται είναι:

  • Πληρωμή με αντικαταβολή (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας): πληρώνετε όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,50 ευρώ για την αποστολή με αντικαταβολή.
  • Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα των VisaMastercardMaestroAmerican ExpressDinersDiscover έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας. Εάν επιθυμείτε να επωφεληθείτε των άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα, συμβουλευτείτε το πιο πάνω κεφάλαιο για τις Άτοκες δόσεις. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συνδέεστε απ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ίδιας της τράπεζας , στην οποία δίνετε εσείς ο ίδιος εντολή να χρεώσει τη κάρτα σας, χωρίς να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της στο βιβλιοπωλείο μας. Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή γίνεται στο περιβάλλον κώδικα και των συστημάτων ασφαλείας της Τράπεζας και του e-banking, δεν κοινοποιείτε τα στοιχεία της κάρτας σας εκτός τραπέζης, τα στοιχεία της κάρτας σας δεν παραμένουν σε κανένα αρχείο εκτός τραπέζης. Στη συνέχεια η τράπεζα μας ειδοποιεί ότι για την παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί επιτυχής συναλλαγή. Εφόσον για οποιοδήποτε λόγο προκύψει διαφορά υπέρ του πελάτη, η διαφορά αυτή πιστώνεται υπέρ του πελάτη.
  • Πληρωμή με PayPal: Αυτόματη μετάβαση και εξόφληση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα PayPal.

Αγορές προς αποστολή στο εξωτερικό εξοφλούνται μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει διαδικτυακές συναλλαγές ή PayPal ή κατόπιν επικοινωνίας με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR63 0172 6110 0056 1100 4983 600
Alpha IBAN: GR73 0140 8140 8140 0200 2006 520
Eurobank IBAN: GR9302602330000160201886449

t m p v

 
Ατοκες δόσεις
Μπορείτε να επωφεληθείτε του προγράμματος αγοράς έως και 12 άτοκες δόσεις, εφόσον η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνει με πιστωτική κάρτα που υποστηρίζει τις άτοκες δόσεις, και εάν η αξία των αγορών σας είναι άνω των 60 ευρώ.

Η αξία της αγοράς σας θα μοιραστεί στον αριθμό των δόσεων που επιλέξατε και στο λογαριασμό τραπέζης της πιστωτικής σας κάρτας θα χρεώνεται κάθε μήνα μόνο αυτό το ποσό. Οι δόσεις αυτές είναι εντελώς άτοκες και από το βιβλιοπωλείο μας και από τη τράπεζα. Η διευκρίνιση αυτή είναι απαραίτητη γιατί συχνά υπάρχει σύγχυση των άτοκων δόσεων με την ‘’ελάχιστη καταβολή ‘’ στην εξόφληση του χρέους σας στην πιστωτική κάρτα.