Βοήθεια στην αναζήτηση
Στο πεδίο της αναζήτησης μπορείτε να γράψετε τον τίτλο του βιβλίου, τον εκδότη, τον συγγραφέα, ή τον κωδικό (ISBN) του βιβλίου. Σε κάθε περίπτωση που συναντήσετε κάποιο πρόβλημα στην αναζήτησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.
Η επικοινωνία με το βιβλιοπωλείο μας θα βοηθήσει και εμάς να βελτιώσουμε τις αναζητήσεις σας και γενικότερα τη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Ξενόγλωσσα βιβλία και ειδικές παραγγελίες από το εξωτερικό
Σημειώνεται ότι ειδικά για τα βιβλία ξένων εκδοτικών οίκων τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και χρειάζεται ειδική παραγγελία στο εξωτερικό, οι χρόνοι παράδοσης διαφέρουν ανά περίπτωση. Εάν αναζητάτε βιβλία εκδοτικών οίκων του εξωτερικού από άλλες βιβλιογραφικές πηγές, επικοινωνήστε μαζί μας και στείλτε μας τα στοιχεία που γνωρίζετε και θα σας ενημερώσουμε αν μπορούμε να τα προμηθευτούμε για σας, για την τιμή, τους χρόνους παράδοσης (συνήθως 5-7 εβδομάδες).
Τα βιβλία που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο όσα έχουν κατά καιρούς εισαχθεί από το βιβλιοπωλείο μας και τους προμηθευτές μας και δεν είναι μία πλήρης βιβλιογραφία (που αριθμεί εκατομμύρια τίτλους).

Φροντιστηριακά βιβλία ξένων γλωσσών
Τα φροντιστηριακά βιβλία ξένων γλωσσών ΔΕΝ εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, καθώς είναι βιβλία που κατά κανόνα υπάρχουν στην ελληνική αγορά και οι χρόνοι παράδοσής τους είναι συνήθως 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Επικοινωνία με το βιβλιοπωλείο μας

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο λάθος σε καταχώρηση βιβλίου. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μην υπάρχει κάποιο λάθος σε εκατοντάδες χιλιάδες καταχωρήσεις βιβλίων.