Αλλαγές - Επιστροφές

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ενημερώνοντάς μας με e-mail στο οποίο θα αναφέρετε τα στοιχεία σας, τον αριθμό και την ημερομηνία παραγγελίας σας ή επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά. Εφ’ όσον δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή της από το κατάστημά μας, η ακύρωση γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση. Στην περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή της και ανάλογα με το στάδιο εξέλιξής της θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.


Δικαιούστε, κατά τα προβλεπόμενα στον Ν. 2251/1994 όπως ισχύει, να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή των αγαθών. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να ενημερώσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (με έδρα τα Τρίκαλα, Ασκληπιού 15 ΤΚ 42131 και τηλ. επικοινωνίας 2431026967, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο, ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης. Μπορείτε επίσης από την ιστοσελίδα μας να υποβάλετε ηλεκτρονικώς το υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης ή οποιαδήποτε άλλη ξεκάθαρη δήλωση. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, θα σας διαβιβάσουμε χωρίς καθυστέρηση πάνω σε σταθερό μέσο (π.χ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) επιβεβαίωση λήψης της υπαναχώρησής σας. Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.


Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή-σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων. Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά. Εσείς οφείλετε να στείλετε πίσω τα αγαθά ή να τα παραδώσετε σε εμάς χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών. Επισημαίνεται ότι εσείς θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών. Επιπλέον, φέρετε ευθύνη μόνο για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσετε τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών. Τα επιστραφέντα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται στην ίδια άριστη κατάσταση και συσκευασία όπως ακριβώς πριν την πώλησή τους.

 

 

Ελαττωματικά – κακέκτυπα - λάθος προϊόντα
Ελαττωματικά και κακέκτυπα ή λανθασμένα (άλλα από αυτά που είχατε παραγγείλει) βιβλία / προϊόντα, αντικαθίστανται ή αποζημιώνονται με έξοδα του βιβλιοπωλείου μας, εφόσον υπάρξει σχετική γνωστοποίηση με ηλεκτρονικό μήνυμα ή άλλο τρόπο επικοινωνίας. Επικοινωνώντας με το βιβλιοπωλείο μας θα ενημερωθείτε και για τους τρόπους επιστροφής ή αποζημίωσης που διαθέτετε με δικά μας έξοδα.